Έχω κολλήσει

ทีเด็ดช่างแอร์ ศูนย์รวมทีเด็ดVIPจากบ้านผลบอล zeanstep 7m สปอร์ตพูล baanpolball สยามกีฬา สยามสปอร์ต ดูทีเด็ดฟุตบอล ทีเด็ดบอลวันนี้ ดูผลบอลเมื่อคืนนี้ การแข่งขันเกมส์เซียนบอลสุดแม่น สถิติเข้าติดต่อกัน20WINS ดูผลบอลสด ผลบอลย้อนหลัง3ปี โปรแกรมฟุตบอลประจำวัน ตารางบอลวันนี้ คืนนี้ พรุ่งนี้ เช็คราคาบอลวันนี้ ดูบอลออนไลน์ ชมไฮไลท์ฟุตบอลล่าสุดอัพเดททุกวัน ติดตามตารางคะแนนฟุตบอลทุกลีกดัง เลือกรับชมผลบอลสดได้5ช่องทางสำรอง ตารางบอลมีการรายงานผลบอลทันทีที่บอลแข่งจบ พร้อมแสดงใบเหลือง ใบแดง ทุกลีก ทุกคู่ ทั่วโลก
Linn Chinn

Έχω κολλήσει

Post by Linn Chinn »

Έχω κολλήσει τελευταία και νιώθω ότι μου λείπει έμπνευση. Προσπαθώ να φτιάξω νέες κάρτες για ανταλλαγή αλλά τίποτα δεν μου φαίνεται αρκετά καλό ή φρέσκο. Πού βρίσκετε συνήθως ιδέες;
kirurumaru

Re: Έχω κολλήσει

Post by kirurumaru »

Καταλαβαίνω απόλυτα! Τις προάλλες ένιωθα παρόμοια και, ψάχνοντας κάτι άσχετο, έπεσα πάνω στο https://www.mikis-crete.gr. Αν και είναι site με νέα από την Κρήτη και γενικά την Ελλάδα, με ενέπνευσε πολύ. Ειδικά τα πολιτιστικά άρθρα και οι εικόνες των τοπίων μου έδωσαν νέες ιδέες. Μετά από αυτό, έφτιαξα μια σειρά καρτών με θέμα παραδοσιακά χρώματα και τοπικά μοτίβα.
Post Reply